O proizvodu
Magnetrans 375 mg direkt granulat je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma koje su zavisne od magnezijuma.
KAKO SE UPOTREBLJAVA MAGNETRANS 375 mg DIREKT GRANULAT?

Magnetrans 375 mg direkt granulat je farmaceutski dizajn prilagođen načinu života savremenog čoveka. Magnetrans 375 mg direkt granulat je pakovan u pojedinačnu, ekološki opravdanu papirnu ambalažu. Lako je prenosiv kako bi uvek bio uz osobu kojoj je potreban. Upotreba je jednostavna - bez vode i bez dodira rukom.

Magnetrans 375 mg direkt granulat ima prijatan ukus i osigurava dnevne potrebe unosa magnezijuma.

Magnetrans 375 mg direkt granulat ne sadrži šećer, te ga mogu koristiti i osobe koje ne žele da povećaju telesnu masu, gojazne osobe, osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom i metaboličkim sindromom.

TRAJANJE TERAPIJE/UPOTREBE

Magnetrans 375 mg direkt granulat je dodatak ishrani i ne može se definisati trajanje upotrebe. Pri dnevnom unosu 375 mg magnezijuma, nema vremenskog ograničenja upotrebe.

KADA NE SME DA SE UPOTREBLJAVA MAGNETRANS 375 mg DIREKT GRANULAT?

Magnetrans 375 mg direkt granulat sadrži izvor fenilalanina, pa osobe sa prisutnom fenilketonurijom ne treba da ga koriste.